"Happy Owners & Pets"

❤ Palvelut koirille 

& koirien omistajille  ❤

Koulutuspalvelut

Kaipaatteko apua koiranne käytöshaasteiden kanssa? Mietitkö, miten voisit parantaa lemmikkisi hyvinvointia? Siihen suosittelen yksityisvalmennusta, jolloin voimme rauhassa käydä läpi juuri teidän tilanteenne ja tehdä tarkan suunnitelman, miten lähdemme yhdessä korjaamaan tilannettanne. 

Myös kursseja tarjolla, mikäli koet mieluisammaksi sen vaihtoehdon! Katso kursseista lisää täältä -> Koirakurssit

Koulutustapani perustuvat viimeisimpiin nykyaikaisiin käyttäytymistieteisiin perustuviin menetelmiin ja koulutuksessa käytän positiivista vahvistetta, eli pääosin namipalkkaa tai lelua. Jokaisen uuden asiakkaan kanssa käyn aina ensin läpi palkkamerkin, palkan laadun sekä palkan ajoituksen. Eli naksutinkoulutuksen perusteet. Opetus kulkee aina ilon kautta! Olen sitoutunut noudattamaan Suomen eläintenkouluttajat ry:n eettisiä sääntöjä, jotka löydät täältä.

Yksityiskäynnit järjestetään asiakkaan luona kotikäyntinä, ulkona tai sisällä, tai erikseen sovittavassa paikassa (esim. Koira-Tallin lämpimässä hallissa, joka sijaitsee Keravan ja Sipoon rajalla), tilanteen ja tarpeenne mukaan. Kurssit järjestetään pääosin Koira-Tallissa. Voit varata myös kaverin kanssa kaksarin tai oman ryhmän kanssa toivomasi valmennuksen! 

Koulutukset tapahtuvat koiran ehdoilla, vältämme turhautumista ja pelkoa, tavoittelemme kaiken iloisesti ja mielellään tekevää koiraa, sekä rentoa ja onnellista omistajaa, joiden välillä yhteistyö pelaa! 🧡

Alla esimerkkejä eri teemoille, joissa voin teitä auttaa. Erityisesti kodinvaihtajista minulla on vahva kokemuspohja. Käytösneuvontaan saa ostettua ainoastaan min. kahden tapaamisen paketteja.

Hinnasto seuraavalla sivulla yksittäisille koulutuksille sekä sarjakorteille. Hinnat eivät sisällä mahdollisia km-korvauksia. 


KÄYTÖSKLINIKKA

Käytösneuvonnan aloituspaketti:

  • Ensikäynti + 2 jatkokäyntiä 370€ (sis. Alv 24%) + km-korvaus *
  • Ensikäynti sisältää alkukartoituksen, kotikäynnin (max 2h), koulutussuunnitelman, kotiohjeet ja etätuen.

Aloituspaketin jälkeen sovitaan jatkokäynneistä (79€/h sis. Alv) tilanteen ja tarpeen mukaan.


*Km-korvaus 0,53€/km (sis. Alv 24%) Keravalta edestakaisin. Jos samalla alueella on useampi asiakas, matkakorvaukset jaetaan asiakkaiden kesken. 

Pennun Vuosi -ohjelma

Toimin yhteistyössä Pennun Vuoden kanssa. Kurssin tai yksityisvalmennuksen ostaneille alennuskoodi Pennun Vuosi -palveluun!

Perustottelevaisuus

Opetetaan koiralle tavallisimpia tottelevaisuustaitoja, kuten kontaktin ottaminen, odottaminen, paikallaanolo, istuminen, maahanmeno, ym. peruskäskyt. 

Hihnakäytös

Remmirähjäys, toisten koirien ohitukset sekä vetäminen kuntoon. Kontaktin ottaminen, turvakäytökset. Apuna eli ns. häiriökoirina voin käyttää omia koiriani halutessanne. 

Hyvinvoinnin ABC

Käydään läpi laajasti koiran henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Suunnitelma ja toteutus virikkeiden, ruokinnan, leikin, koulutuksen ja liikkumisen avulla. 

Kodinvaihtaja / Rescue / Arkajalka

Käydään koiran tilanne ja historiatiedot läpi ja tehdään suunnitelma, miten teillä kotiuttaminen parhaiten sujuu. Kodinvaihtajalla tai rescuekoiralla on usein traumataustaa, joka huomioidaan erityisen tarkkaan. Esim. Turvakäytökset, yksinolot, starttinappulakäytös, valjaiden pukeminen, eläinlääkärissä käynti, kuonokoppa, jne.

Resurssiagressiivisuus

Muriseeko tai jopa pureeko koirasi, jos sillä on ruokaa, leluja tai muuta sille tärkeää, kun lähestyt sitä? Käydään läpi, miten käytökseen voidaan saada parannusta positiivisin keinoin ja turvallisesti. 

Luoksetulo

Luoksetuloharjoituksia eri sijainneissa ja eri häiriöissä. Harjoitukset alkuun pitkässä liinassa. Kontaktin ottaminen. Omat koirani tulevat ns. häiriökoiriksi koulutuksen edetessä tarvittaessa. 

Koiranpennut

Opetellaan kouluttamaan ja käydään läpi pennun hyvinvointia ja rakennetaan pohjaa koulutuksen ja virikkeiden avulla sen tulevaisuutta silmällä pitäen. Kun pentu saa hyvän pohjan, niin jatko sujuu mukavasti.

Hoitotoimenpiteet ja käsittely

Arkajaloille tai muille käsittelyä jännittäville. Turvakäytöksen opettelu, kosketuskeppi, alustalle meno, starttinappulakäytös, kynsien leikkaus, korvien ja hampaiden putsaus, yms. Valjaiden, pannan ja/tai vaatteiden pukeminen. Kuljetuskoppaan meneminen, pöydälle nostaminen, autossa kulkeminen. 

Nosework - alkeet

Tutustutaan nenätyöskentelyyn, joka on koiran lajityypillistä käytöstä. Rauhoittaa ja auttaa keskittymään. Sopii kaikille koirille ja parantaa koiran ja omistajan välistä yhteistyötä kivan tekemisen avulla. Tapaamiset Koira-Tallin hallissa Sipoossa.