Koirakurssit

Kurssit koirille

Koirille järjestän kursseja Sipoossa, Koira-Talli Oy:n hallissa (Keuksuontie 12 F, Sipoo). Halli sijaitsee vain parin kilometrin päässä Lahden moottoritieltä, joten sinne on todella helppo tulla mistä päin vaan! Varauksen kurssille voit tehdä Koira-Tallin nettisivujen kautta tai elainkouluhop@gmail.com. Lisätietoja kursseista annan mielelläni! 
Asiakkaan palaute:
"Mun mielestä tärkein oppi tällä kurssilla oli, että koiran kouluttamisen pitää olla hauskaa!"

NOSEWORK/HAJUTYÖSKENTELYN ALKEET

Koirille haistelu on lajityypillistä käytöstä ja siksi tämä kurssi sopiikin hyvin kaikille ja kaikenikäisille, karvoihin katsomatta. Tällä kurssilla koira pääsee toteuttamaan luonnollista käytöstään ja te saatte yhteistä kivaa tekemistä!

Nosework – alkeiskurssilla opetellaan tunnistamaan noseworkin ykkösluokan haju, eukalyptushydrolaatti tai mikä vaan muu toivomasi haju, tutustuen hajutyöskentelyyn ja koiran etsimiskäytökseen. Työstetään omalle koiralle sopivaa palkkaamista ja ehdollistetaan koiraa etsittävään hajuun sekä harjoitellaan koiran käytöksen vahvistamista palkkasanaa tai -merkkiä käyttäen. Kurssin hintaan kuuluu eukalyptushydrolaattipullo, jonka saatte mukaanne ensimmäisellä kerralla.

Kurssilla on maksimissaan kolme koiraa, ja koirat harjoittelevat yksitellen ilman häiriötä. Hallissa ei ole muita koiria samaan aikaan. Yhden koiran harjoitellessa toiset koirat odottavat omissa autoissaan. Huolehdittehan, että koiralla on autossa turvallinen olo, se on häkissä tai veräjän takana sekä ilmanvaihto ja lämpötila kunnossa! Omistajat voivat halutessaan seurata toistensa koulutushetkiä, sivusta seuraamalla saa itsellekin paljon vinkkejä!

Kurssille ei vaadita pohjataitoja, opastan teitä kädestä pitäen. Kaikki koulutus tapahtuu positiivisen vahvistamisen avulla sekä palkkioita käyttäen iloisella mielellä! Paljon nameja ja muutama lempilelu mukaan.

Aikataulu ja hinnat:


HAJUTYÖSKENTELYN JATKO 

Kurssille voit osallistua jos olet jollain muotoa jo tutustunut hajutyöskentelyn alkeisiin. Koirille haistelu on lajityypillistä käytöstä ja siksi tämä kurssi sopiikin hyvin kaikille ja kaikenikäisille, karvoihin katsomatta. Tällä kurssilla koira pääsee toteuttamaan luonnollista käytöstään ja te saatte yhteistä kivaa tekemistä!

Hajutyöskentelyn jatkoryhmässä jatketaan hajutyöskentelyyn tutustumista etsien esim hydrolaattia (eucalyptus/laventeli/laakerinlehti), kongia tai vaikkapa kanttarellia. Voit itse valita etsittävän hajun. Työstetään omalle koiralle sopivaa palkkaamista ja ehdollistetaan koiraa etsittävään hajuun sekä harjoitellaan koiran käytöksen ja ilmaisun vahvistamista palkkasanaa tai -merkkiä käyttäen. 

Kurssilla on maksimissaan kolme koiraa, ja koirat harjoittelevat yksitellen ilman häiriötä. Yhden koiran harjoitellessa toiset koirat odottavat omissa autoissaan. Huolehdittehan, että koiralla on autossa turvallinen olo, se on häkissä tai veräjän takana sekä ilmanvaihto ja lämpötila kunnossa! Omistajat voivat halutessaan seurata toistensa koulutushetkiä, sivusta seuraamalla saa itsellekin paljon vinkkejä!

Kaikki koulutus tapahtuu positiivisen vahvistamisen avulla sekä palkkioita käyttäen iloisella mielellä! Paljon nameja ja muutama lempilelu mukaan.

Aikataulu ja hinnat:


HAJUTYÖSKENTELYN VAKKARIRYHMÄ 

Ryhmä kokoontuu syyskaudella 2023 torstaisin klo 19.15-20.15 Sipoon Koira-Tallissa. Koirille haistelu on lajityypillistä käytöstä ja siksi tämä kurssi sopiikin hyvin kaikille ja kaikenikäisille, karvoihin katsomatta. Tällä kurssilla koira pääsee toteuttamaan luonnollista käytöstään ja te saatte yhteistä kivaa tekemistä!

Hajutyöskentelyn – vakkariryhmässä harjoitellaan etsimään tiettyä hajua erilaisista piiloista sisä- ja ulkoetsintänä ja vahvistetaan koiran ilmaisua. Kouluttajalta löytyy aluksi ainakin eucalyptus, laventeli, laakerinlehti, kongi ja kantarelli, ryhmäläiset voivat myös tuoda toivomansa etsittävän hajun tullessaan tai esittää kouluttajalle toiveita. Tässä ryhmässä ei pipo kiristä, tavoitteena on yhteisesti koiran kanssa hauskan pito. Mukaan rento ja iloinen mielentila, meillä on hyvä ja toisia kannustava ryhmähenki!

Kurssilla koirat harjoittelevat yksitellen ilman häiriöitä (hallissa on iso välisermi näköesteenä, hallin toisella puolella saattaa olla muita koiriensa kanssa harjoittelemassa). Yhden koiran harjoitellessa toiset koirat odottavat omissa autoissaan. Huolehdittehan, että koiralla on autossa turvallinen olo, se on häkissä tai veräjän takana sekä ilmanvaihto ja lämpötila kunnossa! Omistajat voivat halutessaan seurata toistensa koulutushetkiä, sivusta seuraamalla saa itsellekin paljon vinkkejä!

Ryhmään otetaan max 4 koirakkoa, hinta 35 € / kerta. Laskutus tapahtuu kerran kuukaudessa.

Pohjataidoiksi riittää, jos olette jollain muotoa hieman hajutyöhön aiemmin tutustuneet. Voidaan halukkaiden kanssa aloittaa myös suoraan alkeista. Kaikki koulutus tapahtuu positiivisen vahvistamisen avulla sekä palkkioita käyttäen iloisella mielellä! Paljon nameja ja muutama lempilelu mukaan. Ryhmä sopii hienosti myös aroille/rescuekoirille, kurssilla edetään jokaisen koiran omaan tahtiin. Itsenäinen työskentely positiivisessa ilmapiirissä auttaa koiria rohkaistumaan ja oppimaan luottamaan itseensä enemmän sekä vahvistaa koiran ja omistajan välistä 

Varaukset elainkouluhop@gmail.com

Kysy myös yksäriä tai kaksaria!ARKITAITOJEN ABC

Kurssilla vahvistamme koiran ja omistajan välistä yhteistyötä sekä kontaktia, käymme läpi erilaisia tekniikoita, joita voidaan hyödyntää kaikenlaisissa arjen tilanteissa, esim. hihnakävelyssä, luoksetulossa, ihmisten tervehtimisessä, käsittelyssä, paikalleen rauhoittumisessa, jne. Kurssilaiset voivat myös itse päättää, mihin käytökseen haluavat apua tai mitä haluatte milläkin kerralla tehdä, voimme tarttua kaikkiin toiveisiin ja muokata sisältöä täysin sen mukaisesti!

Tutustumme erilaisiin vaihtoehtoihin virikkeistä ja leikeistä sekä peleistä, joita voitte käyttää arjessa koiranne kanssa koiran lajityypillistä käytöstä mukaillen. Leikimme, pelaamme ja koulutamme, erikseen -> yksi koira hallissa kerrallaan ja yhdessä -> kaikki koirat hallissa (jos se on koirille ok). Kurssille ei vaadita pohjataitoja, opastan teitä henkilökohtaisesti. Kaikki koulutus tapahtuu positiivisen vahvistamisen avulla sekä palkkioita käyttäen. Emme käytä pakotteita ja teemme kaiken koiralähtöisesti sekä koiran etu edellä. Työstetään omalle koiralle sopivaa palkkaamista ja sekä harjoitellaan koiran käytöksen vahvistamista palkkasanaa tai -merkkiä käyttäen. Haemme rentoa ja iloista mieltä, sekä koiralle että omistajalle, ryhmähenkeä hyödyntäen! Muut voivat halutessaan seurata toistensa koulutushetkiä ja voimme erilaisissa harjoituksissa (esim. häiriöissä) hyödyntää toistemme apua. Ryhmään otetaan max kolme koirakkoa. Kurssi sopii sekä teineille että kaikenlaisille aikuisille koirille.

Hallissa ei ole muita ryhmiä samaan aikaan. Kurssi on kestoltaan 7 kerran kurssi, ensimmäinen kerta on teoriapainotteinen, jolloin käymme lyhyesti läpi oppimisen lainalaisuudet, koirien hyvinvointitekijät, lajityypilliset käyttäytymistarpeet sekä tutustumme teidän koiriinne ja tarpeisiinne keskustelemalla. Muilla kerroilla teemme käytännön harjoituksia, joita voitte kotona sitten lisää harjoitella.

Aikataulu ja hinnat:

  • Torstaisin 7 kertaa / 275 €
  • Alkaen 4.1.2024 klo 18.00 - 18.50
  • Täynnä — Kysy uutta alkavaa ryhmää tai yksäriä/kaksaria! 

 ARKITAITOJEN ABC- VAKKARIRYHMÄ

Ryhmä kokoontuu kevätkaudella 2024 torstaisin klo 19–19.50 Koira-Tallissa. Kurssilla vahvistamme koiran ja omistajan välistä yhteistyötä sekä kontaktia, käymme läpi erilaisia tekniikoita, joita voidaan hyödyntää kaikenlaisissa arjen tilanteissa, esim. hihnakävelyssä, luoksetulossa, ihmisten tervehtimisessä, käsittelyssä, paikalleen rauhoittumisessa, jne. Voidaan tutustua myös esim. hajutyöskentelyn/noseworkin maailmaan joillain kerroilla. Kurssilaiset voivat halutessaan itse päättää, mihin käytökseen haluavat apua tai mitä haluatte milläkin kerralla tehdä, voimme tarttua kaikkiin toiveisiin ja muokata sisältöä täysin sen mukaisesti!

Tutustumme tarkemmin erilaisiin vaihtoehtoihin virikkeistä ja leikeistä sekä peleistä, joita voitte käyttää arjessa koiranne kanssa koiran lajityypillistä käytöstä mukaillen. Pureudumme omaehtoisen käsittelyn maailmaan, joista on kotona apua esim. kynsienleikkuussa, harjauksessa ja kaikenlaisessa käsittelyssä. Leikimme, pelaamme ja koulutamme, erikseen -> yksi koira hallissa kerrallaan ja yhdessä -> kaikki koirat hallissa (jos se on koirille ok). Kurssille ei vaadita pohjataitoja, kouluttaja Anu opastaa teitä henkilökohtaisesti. Kaikki koulutus tapahtuu positiivisen vahvistamisen avulla sekä palkkioita käyttäen. Emme käytä pakotteita ja teemme kaiken koiralähtöisesti sekä koiran etu edellä. Työstetään omalle koiralle sopivaa palkkaamista ja sekä harjoitellaan koiran käytöksen vahvistamista palkkasanaa tai -merkkiä käyttäen. Haemme rentoa ja iloista mieltä, sekä koiralle että omistajalle, ryhmähenkeä hyödyntäen! Muut voivat halutessaan seurata toistensa koulutushetkiä ja voimme erilaisissa harjoituksissa (esim. häiriöissä) hyödyntää toistemme apua.

Ryhmään otetaan max 4 koirakkoa, hinta 30 € / kerta. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan ensimmäisen kuukauden maksu 120 €. Jatkossa laskutus tapahtuu kerran kuukaudessa suoraan kouluttajan yrityksen (Eläinkoulu HOP) kautta. Mikäli ette pääse jollekin kerralle, voitte yksittäisen kerran myös myydä eteenpäin (sovittava kouluttajan kanssa erikseen). Kouluttajan yhteystiedot elainkouluhop@gmail.com, puh. 0400 786 224 / Anu. Kysy lisätietoja tarvittaessa!

  • Torstaisin klo 19-19.50 alkaen 4.1.2024
  • Täynnä — kysy yksittäisiä paikkoja tai yksäriä/kaksaria!

PENTUKURSSI ALLE 6 KK  

Pentukurssilla harjoitellaan monia perustaitoja, joista teille on apua tulevassa arjessa sujuvan yhteistyön saavuttaaksenne. Kuten palkitsemista ja motivointia, kontaktin ottamista omistajaan, luottamuksen rakentamista, luopumista, rauhoittumista, hihnakävelyn alkeita sekä monia muita perustaitoja. Tutustumme erilaisiin virikkeisiin, leikkimiseen, vieraisiin uusiin asioihin ja käsittelyyn. Saatte esittää omia toiveitanne kouluttajalle kurssin aikana, joihin kaipaatte apua. 

Kurssilla pennut harjoittelevat omistajansa kanssa yksitellen, jolloin voitte rauhassa keskittyä omaan koiraanne ilman häiriöitä. Voitte halutessanne seurata toistenne koulutushetkiä tai lähteä oman vuoronne jälkeen, sen mukaan mikä on omalle pennullenne paras vaihtoehto, tärkeintä ettei pentu hätäänny autossa. Pennut jaksavat aktiivista harjoittelua hyvin lyhyen aikaa kerrallaan. Toiset koirat odottavat autossa yhden harjoitellessa. Huolehdittehan, että pennulla on autossa turvallinen olo, se on häkissä tai veräjän takana sekä ilmanvaihto ja lämpötila kunnossa!

Kurssille otetaan max 4 koirakkoa / ryhmä. Kurssi sopii noin 10 vk – 6 kk ikäisille pennuille. Mukaasi tarvitset paljon koirasi lempinameja, vesikipon, alustan (esim. pieni pyyhe) sekä muutamia leluja, joilla koirasi tykkää leikkiä! Saatte kurssikirjeen ennen kurssin alkua teidän sähköpostiinne.

Toimin yhteistyössä Pennun Vuoden (www.pennunvuosi.fi) kanssa. Kurssin ostaneille alennuskoodi Pennun Vuosi -palveluun!

Kysy uutta alkavaa ryhmää tai yksäriä/kaksaria!

Pennun Vuosi -ohjelma

Toimin yhteistyössä Pennun Vuoden kanssa. Kurssin tai yksityisvalmennuksen ostaneille alennuskoodi Pennun Vuosi -palveluun!