Ei julkaista

Tänne talteen väliaikaiset jutut :)

Koirille on nyt tarjolla myös muutamia kursseja (katso alla kohdasta "Kurssit koirille"). Koirien kurssiaiheita voimme käyttää osittain tai kokonaan myös yksityistunneilla niin halutessanne tai ottaa useamman perheenne koiran samalle kurssille. Kaikki kurssit sopivat erittäin hyvin myös pennuille!

Hevosasiakkaille suosittelen aiheiksi mm. positiivisen vahvisteen käyttö hevosen koulutuksessa, ajoituksen ja palkkion nopeuden tärkeys ja tarkennus, target-harjoitukset, ketjuttaminen, jumppaliikkeet, kaikenlaiset käsittelyharjoitukset, jne. 

Kirjoita tekstisi tähän...

Kurssit koirille

HINNAT SIS. ALV 24 %

NÄMÄ LOPPUVUODEN 2022 KOIRAKURSSIT ALKAVAT MARRASKUUSSA! TERVETULOA! 

Koulutustila sijaitsee osoitteessa Palopellonkatu 1, Kerava

Noudatathan kennelliiton rokotussuosituksia ja tulet paikalle vain terveenä ja terveen koiran kanssa. 

Saat kurssikirjeen ohjeistuksineen ennen kurssin alkamista. Kurssitila on rakennuksen toisessa kerroksessa. Tilaan noustaan kiinteitä portaita pitkin.

Ilmoittautumis- maksu- ja peruutusehdot: https://elainkoulu-hop.webnode.fi/toimitusehdot/

Arkajalkojen rohkeuskurssi

Sopii esim. kodinvaihtajille, rescue-koirille, muuten aroille koirille. Opetellaan mm. starttinappulaa ja omaehtoisuutta sekä tutustutaan erilaisiin vieraisiin asioihin hitaasti ja turvallisesti, yksilökohtaisesti koiran ehdoilla. Jokaiselle kerralle on oma teemansa ja kaikki tapahtuu koirasi yksilönä huomioiden. Opit lukemaan koiraasi paremmin ja jatkossa tiedät, miten on hyvä toimia jännittävissä tilanteissa. Ensimmäisellä kerralla opetellaan positiivisen vahvisteen käytön alkeet, palkkioiden avulla (naksutinkoulutus). 

Pienryhmä vain 2 koirakkoa!

4 kertaa, 50 min / kerta

Sunnuntaisin klo 10.30 - 11.20                 20.11., 27.11., 4.11. ja 11.11.

145 €

Sheippaus, houkuttelu, kohde - mitä ne ovat? Tutustuminen eri tapoihin kouluttaa

Erilaisiin toiminnan aikaansaamisen keinoihin tutustuminen. Haluatko tietää mitä nuo eri termit tarkoittavat ja mitä kaikkea niiden avulla voit saavuttaa? Jokaisella kerralla käydään yksi näistä läpi ja opetellaan miten niitä voit hyödyntää erilaisissa koulutus- tai arjen tilanteissa. Näitä oppeja hyödynnetään ja opetetaan joka tavalla koirallesi sama tai erilainen hyödyllinen ja/tai hauska taito, toiveidesi mukaan!  Ensimmäisellä kerralla opetellaan positiivisen vahvisteen käytön alkeet, palkkioiden avulla (naksutinkoulutus).

Pienryhmä 3 koirakkoa!

 3 kertaa, 50 min / kerta

Sunnuntaisin klo 11.30-12.20                    20.11., 27.11., 4.11. ja 11.11.

75 €

Positiivisen vahvisteen käyttö intensiivi

Intensiivikurssi positiivisen vahvistamisen käyttöön, opetellaan toivomasi hauska ja/tai hyödyllinen temppu samalla. Oletko kuullut naksutinkoulutuksesta, mutta kaipaat vielä hieman lisätietoja ja opastusta? Tämä kurssi on juuri sinua varten! Käydään laajasti läpi eri tilanteita, joissa voit käyttää positiivista vahvistetta monissa arjen tapahtumissa ja opit miksi tästä naksuttelusta on niin paljon hyötyä koiran koulutuksessa.

2 kertaa, 50 min  / kerta

Pienryhmä 3 koirakkoa!

Keskiviikkoisin klo 15.30-16.20               30.11. ja 4.12.

55 €

Käsittelykurssi 

Tukitaitoja eläinlääkäriin, trimmaukseen, kynsienleikkuuseen, hierontaan, hampaiden pesuun, valjaiden pukemiseen yms. käsittelyihin. Pöydällä ja eri alustoilla oleminen, vaa'alla käynti, vieraan ihmisen käsittely. Opetellaan näitä tukitaitoja  mm. starttinappulan avulla -> koirasi kertoo eleillään sinulle, milloin se on valmis jatkamaan käsittelyä (esim. kynsien leikkausta) ja sinä opit etenemään koiraasi kuunnellen. Ensimmäisellä kerralla opetellaan positiivisen vahvisteen käytön alkeet, palkkioiden avulla (naksutinkoulutus).

Pienryhmä 2 koirakkoa!

3 kertaa, 50 min / kerta 

Torstaisin klo 15.30-16.20                        17.11., 24.11. ja 1.12.


Luoksetulo ja hihnakävely

120 €

Ulkona, luotettava ja innokas luoksetulo, hienosti hihnassa kävely sekä rennot ohitukset eri häiriöistä. Kurssi on ulkona!

6 kertaa, 50 min / kerta, 2-4 koiraa

110 €

Ilmoittautumiset kaikille koirakursseille tästä

Kurssille ilmoittauduttuanne teille tulee varausvahvistus ja lasku, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Siitä eteenpäin kurssipaikan voi peruuttaa veloituksetta viikkoa (7 vrk) ennen tai myydä eteenpäin (josta ilmoitettava Eläinkoulu HOPiin). Kurssi maksetaan viimeistään 7 vrk ennen sen alkua laskulla. Kurssimaksua ei ensisijaisesti palauteta, vaan pyrimme sopimaan teille korvaavan kurssin tai saman arvoisesti yksityistunteja.

Saat kurssikirjeen ohjeistuksineen ennen kurssin alkamista.

Kurssin peruuntuminen/muutokset

Ryhmäkurssien vähimmäismäärä on 2 (kaksi) koirakkoa.

Mikäli ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi, voidaan tilalle tarjota yksityistuntia 30min - 50 min/kerta.

Oikeudet muutoksiin kurssien aikatauluissa ja tapahtumapaikoissa pidätetään.

Poissaolot ja korvaavat kerrat

Ryhmäkursseilla korvaavaan kertaan oikeuttaa koiran tai omistajan sairastuminen. Juoksuinen narttu ei voi osallistua edes juoksuhousuilla sisällä koulutustilassa pidettävään koulutukseen, koska samaa tilaa käytetään hajutyön koulutuksiin. Korvaava kerta sovitaan yksilökohtaisesti kouluttajan ehdotusten mukaan. Ilmoitathan viiveettä, jos sinä tai koirasi sairastutte! Voit myös myydä kurssipaikan jollekin toiselle, mikäli kurssin aihe sen sallii. Näistä muutoksista sovitaan yhdessä Eläinkoulu HOP:in kanssa.


Asiakaspalaute

On aika haasteellista ratkoa koira ongelmia omassa päässään, kun lähisokeus iskee. Turhautuminen ja tiettyjen tilanteiden pelkääminen vie suuren osan nautinnosta lenkkeillä ja touhuta koiran kanssa. Meille apua vieraita vasten hyppimiseen ja rynnimiseen toi avun pyytäminen asiantuntevalta koiran (emännän ) lukutaitoa omaavalta Eläinkoulu HOPin eläintenkouluttajalta Anu Lipposelta. Anun osaavissa käsissä saimme arkea helpottavia neuvoja kohdata tiettyjä tilanteita. Ohjeet/kotiläksyt ongelman purkamiseen olivat selkeästi ohjeistettuja ja johdonmukaisia. Niitä oli/on helppo noudattaa ja lähisokeuden kannalta asiantunteva silmäpari huomaa mahdolliset virheet mitä ihminen hihnan toisessa päässä koiralle antaa. Ihminen on huomaamattaankin niin varautunut tietyissä tilanteissa koiran kanssa, ettei enää huomaa antavansa koiralle "merkkejä" reagoida tietyissä tilanteissa.Suosittelen vilpittömästi hakemaan apua, jos koiran kanssa on ongelma niin ihanan karvakamun kanssa yhteisen arjen/harrastuksen tekeminen on paljon mukavampaa ja antoisampaa. Lenkkeilystä tulee rentoa eikä jännityksen sävyttämää. Meillä on nyt "työvälineet" ratkoa ongelmaa, joka on huomattavasti vähentynyt mutta edelleen työstetään saamiemme ohjeiden mukaan. Nuori ja energinen koira ei aina tahdo muistaa miten pitää olla ja silloin on hyvä, kun tietää mitä tehdä. Roomaakaan ei päivässä rakennettu, joten kärsivällisyyttä ja toistoja tarvitaan.
Suuret kiitokset Anulle! <3
Hoffi Issa/emäntä Tarja

PENNUT/TEINIRIIVIÖT – PÄIVÄKURSSI 5 KERTAA

Riiviöiden päiväkurssi sopii sekä pennuille että jo hieman vanhemmille riiviöikään ehtineille junioreille. Kurssilla koirat ovat hallissa yksitellen ensimmäiset kerrat, jotta keskittyminen säilyy omistajassa eikä koirakavereissa. Kurssin edetessä pyrimme olemaan myös kaikki koirat samassa tilassa häiriöharjoittelussa. Isossa hallissa on mahdollista hyödyntää myös välisermejä.

Kurssin sisältö etenee ryhmäläisten tarpeiden mukaisesti, jokaisen omaan tahtiin. Käydään läpi erilaisia tapoja ja tekniikoita, joilla arki pennun/junnun kanssa sujuu ja kuinka nuoren koiran kanssa on hyvä edetä.

Sisältönä esimerkiksi seuraavia: tutustutaan virikkeisiin, uusiin asioihin, esineisiin, alustoihin ja peleihin. Opetetaan alkeita perusarjen taidoista, kuten pedille/alustalle meno, istuminen, makuulle meno, paikallaan olo ja luoksetulo. Harjoitellaan käsittelyyn totuttelua, vieraiden koskemista sekä erilaisia turvakäytöksiä. Toiveita saa (ja mieluusti pitää) kurssin aikana esittää. Yksi toive monilla on varmasti myös, miten ne naskalihampaat saisi kuriin, siihenkin tartumme!

Ennakkotaitoja et kurssille tarvitse, kouluttaja Anu neuvoo ja opastaa yksilöllisesti kädestä pitäen! Kaikki koulutus tapahtuu positiivisen vahvistamisen avulla sekä palkkioita käyttäen. Emme käytä pakotteita ja teemme kaiken koiralähtöisesti sekä koiran etu edellä. Työstetään omalle koiralle sopivaa palkkaamista ja sekä harjoitellaan koiran käytöksen vahvistamista palkkasanaa tai -merkkiä käyttäen.

Haemme rentoa ja iloista mieltä, sekä koiralle että omistajalle, ryhmähenkeä hyödyntäen! Muut voivat halutessaan seurata toistensa koulutushetkiä ja voimme erilaisissa harjoituksissa (esim. häiriöissä) hyödyntää toistemme apua. Ryhmään otetaan max neljä koirakkoa. Kouluttaja lähettää kurssikirjeen alkuohjeineen ennen kurssin aloitusta.

Ainakin alkuun toiset koirat odottavat autossa yhden harjoitellessa. Huolehdittehan, että koiralla on autossa turvallinen olo, se on häkissä tai veräjän takana sekä ilmanvaihto ja lämpötila kunnossa!

Perjantai-aamuisin alkaen 25.8.23 klo 10

Hinta 150 € / 5 kertaa

Varaukset Koira-Tallin nettisivuilta: https://www.koiratalli.fi/fi/kurssit/39555

tai meilitse elainkouluhop@gmail.comARKITAITOJEN ABC- VAKKARIRYHMÄ - TÄYNNÄ

KYSY UUTTA ALKAVAA RYHMÄÄ TAI VARAA YKSÄRI / KAKSARI!

Ryhmä kokoontuu syyskaudella 2023 sunnuntaisin klo 18.45–19.50 Koira-Tallissa tai kurssikerran teeman mukaan myös jossain ulkona. Kurssilla vahvistamme koiran ja omistajan välistä yhteistyötä sekä kontaktia, käymme läpi erilaisia tekniikoita, joita voidaan hyödyntää kaikenlaisissa arjen tilanteissa, esim. hihnakävelyssä, luoksetulossa, ihmisten tervehtimisessä, käsittelyssä, paikalleen rauhoittumisessa, jne. Voidaan tutustua myös esim. hajutyöskentelyn/noseworkin maailmaan joillain kerroilla. Kurssilaiset voivat myös itse päättää, mihin käytökseen haluavat apua tai mitä haluatte milläkin kerralla tehdä, voimme tarttua kaikkiin toiveisiin ja muokata sisältöä täysin sen mukaisesti!Tutustumme tarkemmin erilaisiin vaihtoehtoihin virikkeistä ja leikeistä sekä peleistä, joita voitte käyttää arjessa koiranne kanssa koiran lajityypillistä käytöstä mukaillen. Leikimme, pelaamme ja koulutamme, erikseen -> yksi koira hallissa kerrallaan ja yhdessä -> kaikki koirat hallissa (jos se on koirille ok). Kurssille ei vaadita pohjataitoja, kouluttaja Anu opastaa teitä henkilökohtaisesti. Kaikki koulutus tapahtuu positiivisen vahvistamisen avulla sekä palkkioita käyttäen. Emme käytä pakotteita ja teemme kaiken koiralähtöisesti sekä koiran etu edellä. Työstetään omalle koiralle sopivaa palkkaamista ja sekä harjoitellaan koiran käytöksen vahvistamista palkkasanaa tai -merkkiä käyttäen. Haemme rentoa ja iloista mieltä, sekä koiralle että omistajalle, ryhmähenkeä hyödyntäen! Muut voivat halutessaan seurata toistensa koulutushetkiä ja voimme erilaisissa harjoituksissa (esim. häiriöissä) hyödyntää toistemme apua. Ryhmään otetaan max 4 koirakkoa.