Ei julkaista

Tänne talteen väliaikaiset jutut :)

Koirille on nyt tarjolla myös muutamia kursseja (katso alla kohdasta "Kurssit koirille"). Koirien kurssiaiheita voimme käyttää osittain tai kokonaan myös yksityistunneilla niin halutessanne tai ottaa useamman perheenne koiran samalle kurssille. Kaikki kurssit sopivat erittäin hyvin myös pennuille!

Hevosasiakkaille suosittelen aiheiksi mm. positiivisen vahvisteen käyttö hevosen koulutuksessa, ajoituksen ja palkkion nopeuden tärkeys ja tarkennus, target-harjoitukset, ketjuttaminen, jumppaliikkeet, kaikenlaiset käsittelyharjoitukset, jne. 

Kirjoita tekstisi tähän...

Kurssit koirille

HINNAT SIS. ALV 24 %

NÄMÄ LOPPUVUODEN 2022 KOIRAKURSSIT ALKAVAT MARRASKUUSSA! TERVETULOA! 

Koulutustila sijaitsee osoitteessa Palopellonkatu 1, Kerava

Noudatathan kennelliiton rokotussuosituksia ja tulet paikalle vain terveenä ja terveen koiran kanssa. 

Saat kurssikirjeen ohjeistuksineen ennen kurssin alkamista. Kurssitila on rakennuksen toisessa kerroksessa. Tilaan noustaan kiinteitä portaita pitkin.

Ilmoittautumis- maksu- ja peruutusehdot: https://elainkoulu-hop.webnode.fi/toimitusehdot/

Arkajalkojen rohkeuskurssi

Sopii esim. kodinvaihtajille, rescue-koirille, muuten aroille koirille. Opetellaan mm. starttinappulaa ja omaehtoisuutta sekä tutustutaan erilaisiin vieraisiin asioihin hitaasti ja turvallisesti, yksilökohtaisesti koiran ehdoilla. Jokaiselle kerralle on oma teemansa ja kaikki tapahtuu koirasi yksilönä huomioiden. Opit lukemaan koiraasi paremmin ja jatkossa tiedät, miten on hyvä toimia jännittävissä tilanteissa. Ensimmäisellä kerralla opetellaan positiivisen vahvisteen käytön alkeet, palkkioiden avulla (naksutinkoulutus). 

Pienryhmä vain 2 koirakkoa!

4 kertaa, 50 min / kerta

Sunnuntaisin klo 10.30 - 11.20                 20.11., 27.11., 4.11. ja 11.11.

145 €

Sheippaus, houkuttelu, kohde - mitä ne ovat? Tutustuminen eri tapoihin kouluttaa

Erilaisiin toiminnan aikaansaamisen keinoihin tutustuminen. Haluatko tietää mitä nuo eri termit tarkoittavat ja mitä kaikkea niiden avulla voit saavuttaa? Jokaisella kerralla käydään yksi näistä läpi ja opetellaan miten niitä voit hyödyntää erilaisissa koulutus- tai arjen tilanteissa. Näitä oppeja hyödynnetään ja opetetaan joka tavalla koirallesi sama tai erilainen hyödyllinen ja/tai hauska taito, toiveidesi mukaan!  Ensimmäisellä kerralla opetellaan positiivisen vahvisteen käytön alkeet, palkkioiden avulla (naksutinkoulutus).

Pienryhmä 3 koirakkoa!

 3 kertaa, 50 min / kerta

Sunnuntaisin klo 11.30-12.20                    20.11., 27.11., 4.11. ja 11.11.

75 €

Positiivisen vahvisteen käyttö intensiivi

Intensiivikurssi positiivisen vahvistamisen käyttöön, opetellaan toivomasi hauska ja/tai hyödyllinen temppu samalla. Oletko kuullut naksutinkoulutuksesta, mutta kaipaat vielä hieman lisätietoja ja opastusta? Tämä kurssi on juuri sinua varten! Käydään laajasti läpi eri tilanteita, joissa voit käyttää positiivista vahvistetta monissa arjen tapahtumissa ja opit miksi tästä naksuttelusta on niin paljon hyötyä koiran koulutuksessa.

2 kertaa, 50 min  / kerta

Pienryhmä 3 koirakkoa!

Keskiviikkoisin klo 15.30-16.20               30.11. ja 4.12.

55 €

Käsittelykurssi 

Tukitaitoja eläinlääkäriin, trimmaukseen, kynsienleikkuuseen, hierontaan, hampaiden pesuun, valjaiden pukemiseen yms. käsittelyihin. Pöydällä ja eri alustoilla oleminen, vaa'alla käynti, vieraan ihmisen käsittely. Opetellaan näitä tukitaitoja  mm. starttinappulan avulla -> koirasi kertoo eleillään sinulle, milloin se on valmis jatkamaan käsittelyä (esim. kynsien leikkausta) ja sinä opit etenemään koiraasi kuunnellen. Ensimmäisellä kerralla opetellaan positiivisen vahvisteen käytön alkeet, palkkioiden avulla (naksutinkoulutus).

Pienryhmä 2 koirakkoa!

3 kertaa, 50 min / kerta 

Torstaisin klo 15.30-16.20                        17.11., 24.11. ja 1.12.


Luoksetulo ja hihnakävely

120 €

Ulkona, luotettava ja innokas luoksetulo, hienosti hihnassa kävely sekä rennot ohitukset eri häiriöistä. Kurssi on ulkona!

6 kertaa, 50 min / kerta, 2-4 koiraa

110 €

Ilmoittautumiset kaikille koirakursseille tästä

HAJUTYÖSKENTELYN VAKKARIRYHMÄ 

Ryhmä kokoontuu syyskaudella 2023 torstaisin klo 19.15-20.15 Sipoon Koira-Tallissa. Koirille haistelu on lajityypillistä käytöstä ja siksi tämä kurssi sopiikin hyvin kaikille ja kaikenikäisille, karvoihin katsomatta. Tällä kurssilla koira pääsee toteuttamaan luonnollista käytöstään ja te saatte yhteistä kivaa tekemistä!

Hajutyöskentelyn – vakkariryhmässä harjoitellaan etsimään tiettyä hajua erilaisista piiloista sisä- ja ulkoetsintänä ja vahvistetaan koiran ilmaisua. Kouluttajalta löytyy aluksi ainakin eucalyptus, laventeli, laakerinlehti, kongi ja kantarelli, ryhmäläiset voivat myös tuoda toivomansa etsittävän hajun tullessaan tai esittää kouluttajalle toiveita. Tässä ryhmässä ei pipo kiristä, tavoitteena on yhteisesti koiran kanssa hauskan pito. Mukaan rento ja iloinen mielentila, meillä on hyvä ja toisia kannustava ryhmähenki!

Kurssilla koirat harjoittelevat yksitellen ilman häiriöitä (hallissa on iso välisermi näköesteenä, hallin toisella puolella saattaa olla muita koiriensa kanssa harjoittelemassa). Yhden koiran harjoitellessa toiset koirat odottavat omissa autoissaan. Huolehdittehan, että koiralla on autossa turvallinen olo, se on häkissä tai veräjän takana sekä ilmanvaihto ja lämpötila kunnossa! Omistajat voivat halutessaan seurata toistensa koulutushetkiä, sivusta seuraamalla saa itsellekin paljon vinkkejä!

Ryhmään otetaan max 4 koirakkoa, hinta 35 € / kerta. Laskutus tapahtuu kerran kuukaudessa.

Pohjataidoiksi riittää, jos olette jollain muotoa hieman hajutyöhön aiemmin tutustuneet. Voidaan halukkaiden kanssa aloittaa myös suoraan alkeista. Kaikki koulutus tapahtuu positiivisen vahvistamisen avulla sekä palkkioita käyttäen iloisella mielellä! Paljon nameja ja muutama lempilelu mukaan. Ryhmä sopii hienosti myös aroille/rescuekoirille, kurssilla edetään jokaisen koiran omaan tahtiin. Itsenäinen työskentely positiivisessa ilmapiirissä auttaa koiria rohkaistumaan ja oppimaan luottamaan itseensä enemmän sekä vahvistaa koiran ja omistajan välistä 

Varaukset elainkouluhop@gmail.com

Kysy myös yksäriä tai kaksaria!


PENTUKURSSI ALLE 6 KK  

Pentukurssilla harjoitellaan monia perustaitoja, joista teille on apua tulevassa arjessa sujuvan yhteistyön saavuttaaksenne. Kuten palkitsemista ja motivointia, kontaktin ottamista omistajaan, luottamuksen rakentamista, luopumista, rauhoittumista, hihnakävelyn alkeita sekä monia muita perustaitoja. Tutustumme erilaisiin virikkeisiin, leikkimiseen, vieraisiin uusiin asioihin ja käsittelyyn. Saatte esittää omia toiveitanne kouluttajalle kurssin aikana, joihin kaipaatte apua. 

Kurssilla pennut harjoittelevat omistajansa kanssa yksitellen, jolloin voitte rauhassa keskittyä omaan koiraanne ilman häiriöitä. Voitte halutessanne seurata toistenne koulutushetkiä tai lähteä oman vuoronne jälkeen, sen mukaan mikä on omalle pennullenne paras vaihtoehto, tärkeintä ettei pentu hätäänny autossa. Pennut jaksavat aktiivista harjoittelua hyvin lyhyen aikaa kerrallaan. Toiset koirat odottavat autossa yhden harjoitellessa. Huolehdittehan, että pennulla on autossa turvallinen olo, se on häkissä tai veräjän takana sekä ilmanvaihto ja lämpötila kunnossa!

Kurssille otetaan max 4 koirakkoa / ryhmä. Kurssi sopii noin 10 vk – 6 kk ikäisille pennuille. Mukaasi tarvitset paljon koirasi lempinameja, vesikipon, alustan (esim. pieni pyyhe) sekä muutamia leluja, joilla koirasi tykkää leikkiä! Saatte kurssikirjeen ennen kurssin alkua teidän sähköpostiinne.

Toimin yhteistyössä Pennun Vuoden (www.pennunvuosi.fi) kanssa. Kurssin ostaneille alennuskoodi Pennun Vuosi -palveluun!

Kysy uutta alkavaa ryhmää tai yksäriä/kaksaria!

KODINVAIHTAJIEN OMA KURSSI

Tällä kurssilla käydään läpi eritoten kodinvaihtajakoiran kanssa tulevia asioita läpi, haasteita, oivalluksia, kummallisen tuntuisia tapoja ja arjen muita juttuja ulkoilusta rauhoittumiseen. Mietitään ja pohditaan paljon asioita koiran näkökulmasta, autetaan sitä kotiutumaan juuri teille, suunnittelemalla ja harjoittelemalla hyvät pohjat.

Kurssi alkaa teoriatunnilla ja kotiläksyiksi tulee hyvinvointikartoituksen, aikabudjetin ja mielihyväbudjetin täyttäminen, eli paljon mietittäviä asioita, joita käydään läpi kurssin aikana. Yhdessä kouluttajien kanssa tehdään teille kotiuttamissuunnitelma. Kurssin hintaan kuuluu yksi rauhoittava virike. Kurssilla käydään läpi mm. kontaktin opettaminen ja vahvistaminen, naksutin ja sen merkitys kouluttamisessa, koiran ohjaaminen kohteen avulla, omaehtoisia käsittelyharjoituksia, luopumista, ennakoitavuutta ja muita teille tarpeen tulevia asioita, koiran hyvinvointi ja kivasti sujuva kotiutuminen edellä.

Ryhmään otetaan max 4 koirakkoa, kurssikertoja on viisi. Yksi teoria (ilman koiria) sekä neljä käytännön harjoituskertaa (á 1 h 15 min). Koirat ovat hallissa yksitellen, pareittain tai kaikki yhdessä, edetään kaikessa koirien ehdoilla, välttäen turhaa stressiä.

Kouluttajina kurssilla on Nina Lekkerimäki, eläintenkouluttaja AT ja EAT (Paras Ystäväni https://www.parasystavani.fi/) sekä Anu Lipponen eläintenkouluttaja AT (Eläinkoulu HOP). Molemmilla kouluttajilla on vahva kokemus kodinvaihtajakoirista ja niiden kotiuttamisesta.

Aikataulu ja hinnat:

 ARKITAITOJEN ABC- VAKKARIRYHMÄ

Ryhmä kokoontuu kevätkaudella 2024 torstaisin klo 19–19.50 Koira-Tallissa. Kurssilla vahvistamme koiran ja omistajan välistä yhteistyötä sekä kontaktia, käymme läpi erilaisia tekniikoita, joita voidaan hyödyntää kaikenlaisissa arjen tilanteissa, esim. hihnakävelyssä, luoksetulossa, ihmisten tervehtimisessä, käsittelyssä, paikalleen rauhoittumisessa, jne. Voidaan tutustua myös esim. hajutyöskentelyn/noseworkin maailmaan joillain kerroilla. Kurssilaiset voivat halutessaan itse päättää, mihin käytökseen haluavat apua tai mitä haluatte milläkin kerralla tehdä, voimme tarttua kaikkiin toiveisiin ja muokata sisältöä täysin sen mukaisesti!

Tutustumme tarkemmin erilaisiin vaihtoehtoihin virikkeistä ja leikeistä sekä peleistä, joita voitte käyttää arjessa koiranne kanssa koiran lajityypillistä käytöstä mukaillen. Pureudumme omaehtoisen käsittelyn maailmaan, joista on kotona apua esim. kynsienleikkuussa, harjauksessa ja kaikenlaisessa käsittelyssä. Leikimme, pelaamme ja koulutamme, erikseen -> yksi koira hallissa kerrallaan ja yhdessä -> kaikki koirat hallissa (jos se on koirille ok). Kurssille ei vaadita pohjataitoja, kouluttaja Anu opastaa teitä henkilökohtaisesti. Kaikki koulutus tapahtuu positiivisen vahvistamisen avulla sekä palkkioita käyttäen. Emme käytä pakotteita ja teemme kaiken koiralähtöisesti sekä koiran etu edellä. Työstetään omalle koiralle sopivaa palkkaamista ja sekä harjoitellaan koiran käytöksen vahvistamista palkkasanaa tai -merkkiä käyttäen. Haemme rentoa ja iloista mieltä, sekä koiralle että omistajalle, ryhmähenkeä hyödyntäen! Muut voivat halutessaan seurata toistensa koulutushetkiä ja voimme erilaisissa harjoituksissa (esim. häiriöissä) hyödyntää toistemme apua.

Ryhmään otetaan max 4 koirakkoa, hinta 30 € / kerta. Mikäli ette pääse jollekin kerralle, voitte yksittäisen kerran myös myydä eteenpäin (sovittava kouluttajan kanssa erikseen). Kysy lisätietoja tarvittaessa!

ARKITAITOJEN ABC 6 + 1

Kurssilla vahvistamme koiran ja omistajan välistä yhteistyötä sekä kontaktia, käymme läpi erilaisia tekniikoita, joita voidaan hyödyntää kaikenlaisissa arjen tilanteissa, esim. hihnakävelyssä, luoksetulossa, ihmisten tervehtimisessä, käsittelyssä, paikalleen rauhoittumisessa, jne. Kurssilaiset voivat myös itse päättää, mihin käytökseen haluavat apua tai mitä haluatte milläkin kerralla tehdä, voimme tarttua kaikkiin toiveisiin ja muokata sisältöä täysin sen mukaisesti!

Tutustumme erilaisiin vaihtoehtoihin virikkeistä ja leikeistä sekä peleistä, joita voitte käyttää arjessa koiranne kanssa koiran lajityypillistä käytöstä mukaillen. Leikimme, pelaamme ja koulutamme, erikseen -> yksi koira hallissa kerrallaan ja yhdessä -> kaikki koirat hallissa (jos se on koirille ok). Kurssille ei vaadita pohjataitoja, opastan teitä henkilökohtaisesti. Kaikki koulutus tapahtuu positiivisen vahvistamisen avulla sekä palkkioita käyttäen. Emme käytä pakotteita ja teemme kaiken koiralähtöisesti sekä koiran etu edellä. Työstetään omalle koiralle sopivaa palkkaamista ja sekä harjoitellaan koiran käytöksen vahvistamista palkkasanaa tai -merkkiä käyttäen. Haemme rentoa ja iloista mieltä, sekä koiralle että omistajalle, ryhmähenkeä hyödyntäen! Muut voivat halutessaan seurata toistensa koulutushetkiä ja voimme erilaisissa harjoituksissa (esim. häiriöissä) hyödyntää toistemme apua. Ryhmään otetaan max kolme koirakkoa. Kurssi sopii sekä teineille että kaikenlaisille aikuisille koirille.

Hallissa ei ole muita ryhmiä samaan aikaan. Kurssi on kestoltaan 7 kerran kurssi, ensimmäinen kerta on teoriapainotteinen, jolloin käymme lyhyesti läpi oppimisen lainalaisuudet, koirien hyvinvointitekijät, lajityypilliset käyttäytymistarpeet sekä tutustumme teidän koiriinne ja tarpeisiinne keskustelemalla. Muilla kerroilla teemme käytännön harjoituksia, joita voitte kotona sitten lisää harjoitella.

Aikataulu ja hinnat:

  • Torstaisin 7 kertaa / 275 €
  • Alkaen 22.2.2024 klo 18.00 - 18.50 - TÄYNNÄ - KYSY UUTTA ALKAVAA KURSSIA TAI YKSÄRIÄ/ KAKSARIA

Kurssille ilmoittauduttuanne teille tulee varausvahvistus ja lasku, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Siitä eteenpäin kurssipaikan voi peruuttaa veloituksetta viikkoa (7 vrk) ennen tai myydä eteenpäin (josta ilmoitettava Eläinkoulu HOPiin). Kurssi maksetaan viimeistään 7 vrk ennen sen alkua laskulla. Kurssimaksua ei ensisijaisesti palauteta, vaan pyrimme sopimaan teille korvaavan kurssin tai saman arvoisesti yksityistunteja.

Saat kurssikirjeen ohjeistuksineen ennen kurssin alkamista.

Kurssin peruuntuminen/muutokset

Ryhmäkurssien vähimmäismäärä on 2 (kaksi) koirakkoa.

Mikäli ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi, voidaan tilalle tarjota yksityistuntia 30min - 50 min/kerta.

Oikeudet muutoksiin kurssien aikatauluissa ja tapahtumapaikoissa pidätetään.

Poissaolot ja korvaavat kerrat

Ryhmäkursseilla korvaavaan kertaan oikeuttaa koiran tai omistajan sairastuminen. Juoksuinen narttu ei voi osallistua edes juoksuhousuilla sisällä koulutustilassa pidettävään koulutukseen, koska samaa tilaa käytetään hajutyön koulutuksiin. Korvaava kerta sovitaan yksilökohtaisesti kouluttajan ehdotusten mukaan. Ilmoitathan viiveettä, jos sinä tai koirasi sairastutte! Voit myös myydä kurssipaikan jollekin toiselle, mikäli kurssin aihe sen sallii. Näistä muutoksista sovitaan yhdessä Eläinkoulu HOP:in kanssa.


Asiakaspalaute

On aika haasteellista ratkoa koira ongelmia omassa päässään, kun lähisokeus iskee. Turhautuminen ja tiettyjen tilanteiden pelkääminen vie suuren osan nautinnosta lenkkeillä ja touhuta koiran kanssa. Meille apua vieraita vasten hyppimiseen ja rynnimiseen toi avun pyytäminen asiantuntevalta koiran (emännän ) lukutaitoa omaavalta Eläinkoulu HOPin eläintenkouluttajalta Anu Lipposelta. Anun osaavissa käsissä saimme arkea helpottavia neuvoja kohdata tiettyjä tilanteita. Ohjeet/kotiläksyt ongelman purkamiseen olivat selkeästi ohjeistettuja ja johdonmukaisia. Niitä oli/on helppo noudattaa ja lähisokeuden kannalta asiantunteva silmäpari huomaa mahdolliset virheet mitä ihminen hihnan toisessa päässä koiralle antaa. Ihminen on huomaamattaankin niin varautunut tietyissä tilanteissa koiran kanssa, ettei enää huomaa antavansa koiralle "merkkejä" reagoida tietyissä tilanteissa.Suosittelen vilpittömästi hakemaan apua, jos koiran kanssa on ongelma niin ihanan karvakamun kanssa yhteisen arjen/harrastuksen tekeminen on paljon mukavampaa ja antoisampaa. Lenkkeilystä tulee rentoa eikä jännityksen sävyttämää. Meillä on nyt "työvälineet" ratkoa ongelmaa, joka on huomattavasti vähentynyt mutta edelleen työstetään saamiemme ohjeiden mukaan. Nuori ja energinen koira ei aina tahdo muistaa miten pitää olla ja silloin on hyvä, kun tietää mitä tehdä. Roomaakaan ei päivässä rakennettu, joten kärsivällisyyttä ja toistoja tarvitaan.
Suuret kiitokset Anulle! <3
Hoffi Issa/emäntä Tarja

PENNUT/TEINIRIIVIÖT – PÄIVÄKURSSI 5 KERTAA

Riiviöiden päiväkurssi sopii sekä pennuille että jo hieman vanhemmille riiviöikään ehtineille junioreille. Kurssilla koirat ovat hallissa yksitellen ensimmäiset kerrat, jotta keskittyminen säilyy omistajassa eikä koirakavereissa. Kurssin edetessä pyrimme olemaan myös kaikki koirat samassa tilassa häiriöharjoittelussa. Isossa hallissa on mahdollista hyödyntää myös välisermejä.

Kurssin sisältö etenee ryhmäläisten tarpeiden mukaisesti, jokaisen omaan tahtiin. Käydään läpi erilaisia tapoja ja tekniikoita, joilla arki pennun/junnun kanssa sujuu ja kuinka nuoren koiran kanssa on hyvä edetä.

Sisältönä esimerkiksi seuraavia: tutustutaan virikkeisiin, uusiin asioihin, esineisiin, alustoihin ja peleihin. Opetetaan alkeita perusarjen taidoista, kuten pedille/alustalle meno, istuminen, makuulle meno, paikallaan olo ja luoksetulo. Harjoitellaan käsittelyyn totuttelua, vieraiden koskemista sekä erilaisia turvakäytöksiä. Toiveita saa (ja mieluusti pitää) kurssin aikana esittää. Yksi toive monilla on varmasti myös, miten ne naskalihampaat saisi kuriin, siihenkin tartumme!

Ennakkotaitoja et kurssille tarvitse, kouluttaja Anu neuvoo ja opastaa yksilöllisesti kädestä pitäen! Kaikki koulutus tapahtuu positiivisen vahvistamisen avulla sekä palkkioita käyttäen. Emme käytä pakotteita ja teemme kaiken koiralähtöisesti sekä koiran etu edellä. Työstetään omalle koiralle sopivaa palkkaamista ja sekä harjoitellaan koiran käytöksen vahvistamista palkkasanaa tai -merkkiä käyttäen.

Haemme rentoa ja iloista mieltä, sekä koiralle että omistajalle, ryhmähenkeä hyödyntäen! Muut voivat halutessaan seurata toistensa koulutushetkiä ja voimme erilaisissa harjoituksissa (esim. häiriöissä) hyödyntää toistemme apua. Ryhmään otetaan max neljä koirakkoa. Kouluttaja lähettää kurssikirjeen alkuohjeineen ennen kurssin aloitusta.

Ainakin alkuun toiset koirat odottavat autossa yhden harjoitellessa. Huolehdittehan, että koiralla on autossa turvallinen olo, se on häkissä tai veräjän takana sekä ilmanvaihto ja lämpötila kunnossa!

Perjantai-aamuisin alkaen 25.8.23 klo 10

Hinta 150 € / 5 kertaa

Varaukset Koira-Tallin nettisivuilta: https://www.koiratalli.fi/fi/kurssit/39555

tai meilitse elainkouluhop@gmail.comARKITAITOJEN ABC- VAKKARIRYHMÄ - TÄYNNÄ

KYSY UUTTA ALKAVAA RYHMÄÄ TAI VARAA YKSÄRI / KAKSARI!

Ryhmä kokoontuu syyskaudella 2023 sunnuntaisin klo 18.45–19.50 Koira-Tallissa tai kurssikerran teeman mukaan myös jossain ulkona. Kurssilla vahvistamme koiran ja omistajan välistä yhteistyötä sekä kontaktia, käymme läpi erilaisia tekniikoita, joita voidaan hyödyntää kaikenlaisissa arjen tilanteissa, esim. hihnakävelyssä, luoksetulossa, ihmisten tervehtimisessä, käsittelyssä, paikalleen rauhoittumisessa, jne. Voidaan tutustua myös esim. hajutyöskentelyn/noseworkin maailmaan joillain kerroilla. Kurssilaiset voivat myös itse päättää, mihin käytökseen haluavat apua tai mitä haluatte milläkin kerralla tehdä, voimme tarttua kaikkiin toiveisiin ja muokata sisältöä täysin sen mukaisesti!Tutustumme tarkemmin erilaisiin vaihtoehtoihin virikkeistä ja leikeistä sekä peleistä, joita voitte käyttää arjessa koiranne kanssa koiran lajityypillistä käytöstä mukaillen. Leikimme, pelaamme ja koulutamme, erikseen -> yksi koira hallissa kerrallaan ja yhdessä -> kaikki koirat hallissa (jos se on koirille ok). Kurssille ei vaadita pohjataitoja, kouluttaja Anu opastaa teitä henkilökohtaisesti. Kaikki koulutus tapahtuu positiivisen vahvistamisen avulla sekä palkkioita käyttäen. Emme käytä pakotteita ja teemme kaiken koiralähtöisesti sekä koiran etu edellä. Työstetään omalle koiralle sopivaa palkkaamista ja sekä harjoitellaan koiran käytöksen vahvistamista palkkasanaa tai -merkkiä käyttäen. Haemme rentoa ja iloista mieltä, sekä koiralle että omistajalle, ryhmähenkeä hyödyntäen! Muut voivat halutessaan seurata toistensa koulutushetkiä ja voimme erilaisissa harjoituksissa (esim. häiriöissä) hyödyntää toistemme apua. Ryhmään otetaan max 4 koirakkoa.